недеља , 16 јануара 2022
Naslovna / Zanimljivosti / Krista i Nikola Milanković proslavili 60 godina braka

Krista i Nikola Milanković proslavili 60 godina braka

Bračni par Milanković u braku je punih 60 godina. U čast ove velike ljubavi duge šest decenija njihovi najbliži prijatelji iznenadili su ih proslavom.

Nikola i Krista Milanković venčali su se 20. februara davne 1958. godine i to bez velike euforije, venčanice i svadbene torte. Ipak, njihov brak opstao je punih 60 godina, ostvarili su se u ulozi roditelja, a dočekali su i unuke i praunuke na koje su najponosniji. Kako kaže baka Krista, pored ljubavi, za dug i srećan bračni život potrebna je  tolerancija. Njihov zajednički život ispunili su brojni srećni trenuci, ali i oni manje lepi, kao i mukotrpan rad od jutra do večeri. Ipak, da može da vrati vreme ponovo bi sve isto uradio, izričit je deda Nikola.

Da se Milankovići vole baš kao i prvog dana potvrdili su nam njhovi prijatelji, koji su ih iznenadili proslavom koju pre 60 godina, zbog nemaštine, nisu imali. 

Njihovom skladnom i idilično braku dive se svi i svi se nadaju da će i sami dočekati da okuse tortu na kojoj će zatreperiti 60 svećica za 60 godina braka.

O autoru Miljana Crnogorac

Pogledaj i sledeće

Papagaji iz Zoo vrta pevaju operu,imitiraju zvuke trube i pričaju španski

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *