Košarkaši Spartaka došli do pobede

Košarkaši Spartaka igrali su utakmicu prvog kola Kupa Vojvodine i teže nego što se očekivalo došli do pobede.Igrači Spartak Office Shoes igrali su u Somboru protiv ekipe Djokera posle velike borbe utakmicu dobili rezultatom 93:86. Ekipa iz Sombora pružila je dostojan otpor u nekoliko navrata vodili su i sa sedam poena razlike bilo je 77:70.Tada je ekipa Srećka Sekulovića napravila seriju poena 23:9 i tako u samoj završnici slomila otpor motivasanih igrača Sombora.Njazaslužniji za pobedu kod subotičana su bili Hardi i Nikolson uz asistenciju Opokua,igrači poput Barne i Sokolovića da li su svoj doprinos.Posle Kup utakmice subotički tim okreće se utakmici u Vršcu u nastavku košarkaške lige Srbije.

Spartak Office Shoes Hardi 21(4/8 za tri poena)Jugović,Ilkić2,Prlja 5,Dodić 9,Šarenac,Nikolson 20(14 skokova)Gazibegović 6,Opuku 4,Danilović 2,Sokolović 7,Barna 17 poena.

Što se tiče domaćih košarkaša Džoker Sombor najbolji utisak su ostvarili veterani Čelebić sa 21 Krstanović sa 19 poena i bek Brbaklić koji je imao čak 22 skoka od toga deset ofanzivnih.