Konferencija “Novi lideri” okupila mlade Subotičane

Sedamnaesta po redu konferencija najveće studentske organizacije „AIESEC“ pod nazivom “Novi lideri”, održana je danas, u svečanoj sali, na Otvorenom univerzitetu. Na konferenciju se prijavilo preko stotinu mladih, a nakon Subotice konferencija će biti održana u još četiri grada u Srbiji.

Na ovogodišnju konferenciju “Novi lideri” prijavilo se oko 160 studenata i srednjoškolaca u želji da se druže, usvoje nova znanja i razvijaju svoje liderske veštine.

Konferencija je projekat najveće studentske organizacije “AIESEC”, a organizatori navode da je ideja da podstaknu što više mladih da u svom lokalnom okruženju krenu da razvijaju svoje lične veštine i krenu ka pozitivnim promenama u društvu. Učesnici su takođe mogli da čuju inspirativne govornike iz sveta sporta, kulture i biznisa, ali i da učestvuju na radionicama iz oblasti marketinga, HR, prodaje i projektnog menadžmenta.

Nakon Subotice, konferencija “Novi lideri” biće održana u Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Beogradu, a učešće je besplatno.