Kompanija “Imlek” obradovala mališane u Domu “Kolevka” uskršnjim poklonima

Kompanija Imlek obradovala je uskršnjim poklonima mališane iz SOS Dečijeg sela u Sremskoj Kamenici i Doma za decu ometenu u razvoju „Kolevka“ iz Subotice i time ponovo potvrdila svoju snažnu podršku u stvaranju boljih uslova života za najmlađe. Omiljenu uskršnju tradiciju, kucanje jajima specijalno oslikanim Moja Kravica motivima, upotpunili su i paketići mlečnih proizvoda.

„Briga o deci i njihovom pravilnom razvoju jedan je od prioriteta kompanije Imlek. Kao brend koji je već decenijama sinonim bezbrižnog odrastanja, Moja Kravica je i ove godine tradicionalno ulepšala uskršnje praznike onima kojima je to najpotrebnije. Društveno odgovorno poslovanje, sa fokusom na pomoć najmlađima, jedan je od temelja kompanije Imlek, zbog čega nam aktivnosti ovog tipa predstavljaju najveće zadovoljstvo“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer komunikacija i korporativnih poslova kompanije Imlek.

Kompanija Imlek, dosledna svojoj tradiciji da inicira i pomaže različite humanitarne aktivnosti, godinama unazad se bavi poboljšanjem kolektivne svesti i značajno ulaže u društveno korisne akcije, a uglavnom se opredeljujući za aktivnosti koje će najmlađima obezbediti sigurno okruženje i zdravije odrastanje.