понедељак , 15 августа 2022
Naslovna / Društvo / Koalicija „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ prikuplja potpise za predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša

Koalicija „Ujedinjeni za pobedu Srbije“ prikuplja potpise za predsedničkog kandidata Zdravka Ponoša

Grupa građana “Za ujedinjenu, pravednu i stabilnu Srbiju” poziva građane Subotice da svojim potpisom podrže kandidaturu Zdravka Ponoša za predsednika Srbije.

U saopštenju Grupe građana “Za ujedinjenu, pravednu i stabilnu Srbiju” se ističe da su predsednički izbori prilika da građani Srbije promene dugogodišnji loš model upravljanja zemljom, zasnovan na korupciji, ličnom interesu političara na vlasti i podele društva na građane prvog i drugog reda. Temelje ovakve politike,kako se navodi u saopštenju, postavio je aktuelni predsednik Aleksandar Vučić.

Verujući u to da Srbija želi da bude uređeno društvo, odgovorno za stvaranje svoje dobre budućnosti, grupa građana Za ujedinjenu, pravednu i stabilnu Srbiju kandiduje Zdravka Ponoša za predsednika Srbije. Zdravko Ponoš, kako se navodi u saopštenju, se čvrsto drži uverenja da je posao šefa države da služi javnom interesu i svoj mandat će u potpunosti podrediti toj ideji. To će Srbiju učiniti zemljom snažnih institucija koja radi za dobrobit svih svojih građana.

Pozivaju sve koji žele da svojim potpisom podrže kandidaturu Zdravka Ponoša za predsednika Srbije to učine danas ili sutra, u periodu od 13 do 21 čas, na adresi Korzo 6, i od 17 do 21 čas, na adresi Matka Vukovića 8/II (u prostorijama gradskih odbora Stranke slobode i pravde, odnosno Demokratske stranke).

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Koncert Tijane Bogićević u nedelju na Paliću

Pop pevačica Tijana Bogićević održaće koncert u nedelju na Letnjoj pozornici na Paliću. Koncert je …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.