KK Spartak 29042017

KOŠARKAŠI SPARTAKA ODIGRALI SU JOŠ JEDAN TEŽAK MEČ U NASTAVKU SUPER LIGE. U TREĆEM KOLU SPARTAK JE NA SVOM TERENU UgOSTIO BORAC IZ ČAČKA.DOMAĆI TIM POBEDIO JE REZULTATOM 75.68 PO ČETVRTINAMA 11.12,19.15,13.16 I 32.25. BILA JE OVO JEDNA ZANIMLJIVA KOŠARKAŠKA PREDSTAVA,EKIPA SPARTAKA u NAJAVi OVE UTAKMICE REKLI SU DA ĆE SE BORITI ŠTO IM SE NA KRAJU ISPLATILO.U SVE ČETIRI DEONICE PUBLIKA JE MOGLA DA VIDI I UŽIVA U PRIKAZANOJ IGRI DOMAĆE EKIPE.PRVI POEN NA UTAKMICI POSTIGLI SU GOSTI SPARTAK JE UZVRATIO DA BI POSLE DESET MINUTA IGRE BORAC IMAO MINIMALNU PREDNOST.DRUGIH DESET MINUTA OBE EKIPE SU IMALE SVOJE MOMENTE U MEČU.PRVO SU DOMAĆI IGRAČI IMALI SERIJU POENA OD OSAM NULA ZATIM SU GOSTI UZVRATILI TAKO dA JE SPARTAK NA POLUVREMU IMAO PLUS TRI.

 

DRUGO POLUVREME prva DVA MINUTA IGRE BILO JE BEZ POENA ZATIM SLEDI DOBAR PERIOD KOŠEVI SU TU,ALI BRZO NAKON TOGA USLEDIO JE PERIOD BEZ POENA IMALI SU GOSTI PREDNOST OD 38.40.

 

POČETAK POSLEDNJE DEONICE BOLJE OTVARAJU GOSTI IZ ČAČKA KOJI DOLAZE DO PLUS ŠEST ALI NEŠTO BOLJA ODBRANA SPARTAKA I RASPOLOŽENA IGRA TRESAČA DONOSI REZULTAT ZA DOMAĆINA… PUSTITI NEKI KOŠ TRESAČA SPARTAK BROJ DESET. UZBUDLJIVA ZAVRŠNICA NIJE MOGLA DA IZOSTANE ČAČANI SE NI JEDNOG TRENUTKA NISU PREDAVALI.U PSLEDNJIH DVA MINUTA SPARTAK JE BIO NA VISINI ZADATKA I PRVI BODOVI U SUPER LIGI SU OSVOJENI.

 

 

SVI IGRAČI SPARTAKA ZASLUŽUJU POHVALE A PRE SVIH ĐORĐE TRESAČ KOJI JE U POSLEDNJOJ ČETVRTINI BIO VEOMA RASPOLOŽEN ZA IGRU I ZADAVO DOSTA PROBLEMA IGRAČIMA BORCA..TU PUSTIŠ RADOVANJE…SPARTAKA.

U NAREDNOM ČETVRTOM KOLU SUPER LIGE SPARTAK PONOVO PRED SVOJIM NAVIJAČIMA.U SUBOTIČKOJ HALI SPORTOVA GOSTOVAĆE PARTIZAN.UTAKMICA SE IGRA U SREDU TREĆEG MAJA OD 19 ČASOVA.

 

Prethodni članak
Sledeći članak