петак , 3 децембра 2021
Naslovna / Društvo / Kažnjena dva ugostiteljska objekta

Kažnjena dva ugostiteljska objekta

Prema poslednjim podacima iz kancelarije načelnika Severnobačkog upravnog okruga, ukupno su ispisana tri prekršajna naloga, od kojih dva zbog neposedovanja kovid sertifikata u ugostiteljskim objektima u iznosu od 150.000 dinara.

Načelnik Severnobačkog upravnog okruga, Bojan Šoralov, prisustvovao je radnom sastanku u Novom Sadu, koji je organizovala Radna grupa za borbu protiv širenja virusa Kovid-19. Na sastanku su razmenjena iskustva iz prethodnog perioda, analizirani su rezultati postupanja u skladu sa odlukama Kriznog štaba i instrukcijama Radne grupe za koordinaciju inpekcija radi primene mera za suzbijanje širenja virusa Kovid-19, i delegirana su dalja uputstva inspekcijskim službama, rekao je načelnik Šoralov. Kako navodi, u Severnobačkom upravnom okrugu u prethodnih 17 dana, zajedničkim aktivnostima komunalne i sanitarne inspekcije i komunalne policije, ukupno je bilo 139 nadzora ugostiteljskih objekata i objekata u kojima se organizuju igre na sreću.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

“Invaliditet i sport”

Osobama sa invaliditetom koje se bave sportom najviše nedostaje finasijska podrška za bavljenje sportskim aktivnostima …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *