петак , 3 децембра 2021
Naslovna / Društvo / Karavan „Digitalna ekspedicija“ za vikend na Trgu

Karavan „Digitalna ekspedicija“ za vikend na Trgu

Naš grad ovog vikenda posetiće Karavan digitalnih veština, bezbednosti i pismenosti „Digitalna ekspedicija“, koji je pokrenut na inicijativu predsednice Vlade Srbije, Ane Brnabić. Karavan će biti stacioniran na gradskom Trgu oba dana vikenda od 10 do 18 časova, a u subotu od 9.30 biće svečana promocija. U slučaju lošeg vremena, biće realizovan na Otvorenom univerzitetu.

Kroz tematska predavanja i razgovore sa ekspertima Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Kancelarije za IT i eUpravu, sugrađani će imati priliku da saznaju sve o digitalnoj pismenosti, važnosti digitalnih veština, bezbednom ponašanju u onlajn svetu i ostalim pogodnostima digitalnog prostora.

Ciklus počinje u 10 časova predavanjem na temu „eGrađanin“ i kako da se kupuje i prodaje na internetu. Od 11 i 13 časova biće organizovana predavanja na temu bezbednog korišćenja interneta, zatim od 12 časova predavanje „Ja kao digitalni urednik“, od 14 časova „Ja kao medij“, a od 16 časova ponovo na temu „eGrađanin“ i kako da se kupuje i prodaje na internetu.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

“Invaliditet i sport”

Osobama sa invaliditetom koje se bave sportom najviše nedostaje finasijska podrška za bavljenje sportskim aktivnostima …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *