Karate klub „Spartak – Enpi“ otvara tri nove sekcije

Karate klub „Spartak – Enpi“ otvara tri nove sekcije

Učešćem na prijateljskom turniru u Titelu, predstavnici Karate kluba „Spartak – Enpi“, i zvanično, su priveli kraju jednu, izuzetno uspešnu, takmičarsku polusezonu.

Pored brojnih turnira u zemlji, Subotičani su nastupali i na nekoliko najznačajnijih međunarodnih nadmetanja, a jedan su od retkih sportskih kolektiva iz našeg grada čiji članovi su boravili i u Parizu, gde su se okušali sa karatistima iz drugih evropskih država.

 

Iako tokom leta nemaju takmičarskih obaveza, karatisti „Spartak-Enpija“ neće sedeti skrštenih ruku, jer će uskoro početi sa pripremama za drugi deo sezone, u okviru kojeg im predstoji i učešće na Svetskom prvenstvu u Moldaviji. Zbog velikog interesovanja mladih Subotičana za karate, čelnici ovog najmasovnijeg sportskog kolektiva iz našeg grada uveliko rade na otvaranju novih sekcija u: Teslinom naselju, na Prozivci i Paliću, tako da će mališani, od jeseni, imati mogućnosti da, pored bazičnog punkta u ulici Dušana Petrovića broj četiri na Radijalcu, treniraju na još tri nove lokacije.