субота , 28 маја 2022
Naslovna / Društvo / JP „Subotica-trans“ počelo godinu sa novim ulaganjima

JP „Subotica-trans“ počelo godinu sa novim ulaganjima

U 2022. godini JP „Subotica-trans“ nastavlja da radi na poboljšanju svojih usluga za građane, ali i na unapređenju uslova rada za zaposlene. U toku su radovi na sanaciji jednog tehničkog objekta. Vrednost radova iznosi oko 900.000 dinara, a iz ovog preduzeća navode da u drugoj polovini godine postoji mogućnost nabavke novih autobusa.

Javno preduzeće „Subotica-trans“ u proteklih šest meseci nabavila je 11 autobusa marke „MAN“, čime je urađena unifikacija voznog parka i samanjenje troškova održavanja. U 2022. godini ovo javno preduzeće nastavlja da radi na poboljšanju svojih usluga za građane, ali i na unapređenju uslova rada za zaposlene. Prema planu za ovu godinu, predviđena je adaptacija jednog tehničkog objekta, koji je star više od pola veka. Trenutno se radi na sanaciji dva kanala u tom objektu, a vrednost radova iznosi oko 900.000 dinara.

Tokom prošle godine nabavljen je i jedan autobus visoke turističke klase koji će putnicima omogućiti udobnije i prijatnije putovanje, rekao je Vladimir Janić, komercijalni direktor JP „Subotica-trans“. On je dodato da zainteresovanih građana za putovanja i jednodnevne izlete ima, te da u ovoj godini očekuju dobro poslovanje turističke agencije „Subotica-trans“.

Kada je reč o nabavci novih autobusa u ovoj godini, v.d. direktor „Subotica-transa“, Dejan Ljubisavljević, objašnjava da mogućnost za to postoji, ali tek u drugoj polovini godine, u zavisnosti od stanja gradskog budžeta.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Grad izdaje u zakup 25 poslovnih prostora

Grad Subotica objavio je oglas o davanju u zakup poslovnih prostora na ukupno 25 lokacija …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.