уторак , 24 новембра 2020
Naslovna / Društvo / JKP „Pogrebno“ spremno za predstojeće praznike

JKP „Pogrebno“ spremno za predstojeće praznike

Rimokatolički vernici u nedelju će obeležiti praznik posvećen svim svecima Svi Sveti, dok će pravoslavni vernici narednog vikenda obeležiti Mitrovske zadušnice. Iz JKP “Pogrebno” kažu da su sva groblja pokošena i da su završeni poslovi čišćenja.

Iz JKP „Pogrebno” kažu da spremno dočekuju verske praznike pred nama: kako praznik Svi Sveti koji rimokatolički vernici obeležavaju u nedelju 1. novembra, tako i Mitrovske zadušnice naredne nedelje 7. novembra. Sva groblja su pokošena, a odneto je i smeće koje se nagomilalo tokom prethodnih nekoliko meseci, kažu iz ovog preduzeća.

Iz JKP “Pogrebno” mole sugrađane da iskoriste petak i subotu ukoliko imaju potrebu da u groblja uđu automobilom, budući da će u nedelju ulazak autom biti zabranjen.

Radno vreme svih 14 grobalja u subotu i nedelju biće od 6-21 čas, a kako napominju iz “Pogrebnog” na grobljima važe sve opšte mere zaštite od virusa kovid-19, te mole posetioce groblja da se uzdržavaju od fizičkog kontakta, kao i da održavaju obaveznu fizičku distancu.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Počeo 12. „Desire“

Iako su se zbog trenutne epidemiološke situacije organizatori u pripremnom periodu suočavali sa brojim problemima, …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *