Jelena Marenić karijeru nastavlja u Italiji

Jelena Marenić karijeru nastavlja u Italiji

Jelena Marenić, iskusna 26. godišnja fudbalerka Spartaka, karijeru će nastaviti u bivšem sedmostrukom šampionu Italije i redovnom učesniku UEFA lige šampiona, u ekipi Tores Kalčo Feminile.

Svi pregovori oko njenog prelaska u Tores su završeni i Jelena Marenić će ovih dana otputovati u Italiju, gde će i nastaviti svoju karijeru.

Prema rečima jedne od najiskusnijih fudbalerki iz šampionskog jata Golubica sa severa Bačke, ona je i do sada imala ponuda, ali ih nije prihvatala jer nisu bili ponuđeni adekvatni uslovi za nju. Po njenom mišljenju, ovo je sada pravi trenutak za odlazak u inostranstvo, pošto je u taboru subotičkog superligaša provela sedam, više nego uspešnih, godina i sa Spartakom je osvojila isto toliko uzastopnih titula državnog prvaka. Osim toga, izborila je i laskave epitete osvajača nacionalnog Kupa i pobednika mnogobrojnih turnira, a, sa svojim klupskim saigračicama, bila

je i standardna učesnica Lige šampiona.

Na odlasku iz redova Ženskog fudbalskog kluba Spartak, Jelena Marenić je istakla da joj je bila čast nositi dres sa grbom ovog kluba i igrati u takvoj ekipi, ali je došao trenutak da krene dalje i da se oproba u drugoj sredini, gde će pokušati da ostvari nove ciljeve u karijeri.