Jedriličari „Palića“ učestvovaće na ovogodišnjoj Balkanijadi

Jedriličar „Palića“ Danilo Bešić osvojio je treće mesto i okitio se bronzanom medaljom u klasi Laser Radial na Prvenstvu Mađarske, koje je održano u mestu Alšorš.

Na ovom nadmetanju Palićani su, pod vođstvom trenera Dejana Zakića, nastupili u sastavu: Danilo i Dario Bešić, Mate Salai, Petra Bujovčić i Kristina Boja, koja je branila boje Jedriličarskog kluba „Zemun“ i našla se na pobedničkom postolju u klasi Laser 4.7.

Osim toga, Jedriličarski klub „Palić“, uz podršku Jedriličarskog saveza Vojvodine, bio je domaćin i organizator Otvorenog pokrajinskog prvenstva, na kojem su od domaćih takmičara do pobedničkog postolja stigli: Danilo Bešić, koji se okitio zlatnim odličjem, Atila Dubičanac bio je drugi, dok je Robert Kovač zauzeo treću poziciju.

Odmah nakon nastupa na ove dve pomenute regate, jedriličari „Palića“: Nenad Zakić, Aleksa i Luka Sretenović, Danilo Bešić i Robert Kovač, pod dirigentskom palicom trenera Dejana Zakića, otputovali su u Tivat, gde će, od 6. do 11. septembra, braniti boje reprezentacije Srbije na 52. jedriličarskoj Balkanijadi, na kojoj se očekuje učešće preko 300 takmičara.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime