Javna rasprava o predlogu Nacrta pokrajinskog antikorupcijskog plana

Pokrajinska vlada je, na današnjoj sednici kojom je predsedavao Igor Mirović, zadužila Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine-nacionalne zajednice da, od 19. aprila do 10. maja ove godine, sprovede javnu raspravu o predlogu Nacrta pokrajinskog antikorupcijskog plana.
Učesnici u javnoj raspravi su predstavnici organa AP Vojvodine, javnih preduzeća, službi, uprava i drugih ustanova i organizacija koje osnivaju Skupština AP Vojvodine i Pokrajinska vlada.
Tekst predloga nacrta PAP-a biće postavljen na internet stranici Pokrajinske vlade www.vojvodina.gov.rs. Primedbe, predlozi i sugestije mogu se dostaviti na imejl adrese: [email protected] i [email protected] ili poštom na adresu: Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, Bulevar Mihajla Pupina 16, 21000 Novi Sad. Na današnjoj sednici usvojeni su Izveštaj o upravljanju i raspolaganju javnom svojinom AP Vojvodine za 2017. godinu i Izveštaj o finansiranju crkava i verskih zajednica iz sredstava budzeta AP Vojvodine za 2017. godinu