среда , 10 августа 2022
Naslovna / Društvo / Ja u centru pažnje

Ja u centru pažnje

 

U okviru projekt, ,,Partnerstvom do dobre javne uprave“ koju realizuje Evropski pokret, pokrenuta je kampanja ,,Ja u centru pažnje“ putem koje se ispituje zadovoljstvo građana javnim uslugama. Tema tribine u Savremenoj galeriji koju je održao Davor Marko stručnjak za komunikaciju i medije bila je reforma javne uprave.

Učenica srednje ekonomske škole, Ana Nikolić, nam je rekla da je predavanje bilo izuzetno korisno i zanimljivo jer je naučila načine lakšeg prikupljanja dokumenata preko interneta.

Primerima dobrih komunikacijskih praksi i adekvatnim partnerstvima u stvaranju dobre JAvne uprave

doprineće se da javna administracija odnosno javne usluge koje se finansiraju novcem poreskih obveznika budu pristupačnije i kvalitetnije naglašavaju iz Evropskog pokreta.

Na primeru lokalnih web stranica demonstriran je sistem koji bi nakon reformami bio unapređen i pristupačan, a načini dolaska do dokumenata bi bili efikasniji ističe Davor Marko stručnjak za komunikaciju i medije.

Realizacija projekta će trajati dve godine, a biće sproveden na teritoriji dvanaest gradova i opština u Srbiji. Cilj projekta ,,Partnerstvom do dobre javne uprave“ i kampanje ,,Ja u centru pažnje“ je povećanje kvaliteta javnih usluga.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Međunarodni dan siromašnih

Narodna kuhinja u Subotici najveća je u Vojvodini sa 1.200 korisnika, najviše staračkih domaćinstava, višečlanih …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.