Izabrani su najbolji sportisti SDŽ „Spartak“

Sportsko društvo železničara „Jovan Mikić Spartak“, po četvrti put, izabralo je najbolje sportiste iz redova svojih članova. Proglašeni su najbolji pojedinci u muškoj i ženskoj konkurenciji i najbolja ekipa.

Ove godine najbolja sportistkinja je Tijana Filipović, članica aktuelnog državnog prvaka i osvajača nacionalnog Kupa, Ženskog fudbalskog kluba „Spartak, koja se u dresu „golubica“ istakla zapaženim igrama i sa 12 postignutih golova, trenutno, je drugi najbolji strelac Superlige Srbije. Osim toga, Tijana je i standardna članica seniorske ženske fudbalske reprezentacije Srbije, gde je, prikazanim igrama i efektnim pogotcima, takođe, dominirala u svim mečevima, koje su naše najbolje devojke odigrale tokom ovogodišnjeg takmičarskog ciklusa

Nagrada za najboljeg seniora otišla je u ruke Sebastijana Nađa, rvača „Spartaka“, koji se okitio srebrnom medaljom u kategoriji do 67 kilograma na Prvenstvu Evrope za mlađe seniore do 23 godine starosti, koje je održano u Novom Sadu.

Ovaj izuzetno perspektivni „klasičar“ bio je jedan od najuspešnijih takmičara Subotičana, a imao je zapaženu ulogu i na brojnim indivudalnim turnirima, na kojima je redovno osvajao najsjajnija odličja.

Laskavo priznanje za najbolji klub iz porodice „Spartaka“ dobio je Tenis klub „Spartak“, koji je osvojio, čak, četiri ekipne titule u ovogodišnjoj sezoni.

Subotičani su bili najbolji u konkurenciji juniora i juniorki, seniora i seniorki, a njhov uspeh utoliko je veći što su u seniorskoj konkurenciji do pobedničkog postolja došle juniorske ekipe „Spartaka“.