Isključenja struje za sutra, 12. avgust

Zbog radova na elektroenergetskom sistemu, jedan broj ulica sutra će biti privremeno isključen sa elektro mreže. U slučaju loših vremenskih prilika radovi se odlažu.

Od 8.30 do 10.30 struje neće biti u Subotici u Ulici Ive Senjanina BB, od 8.40 do 11.40 u ulicama Franje Kluza od Kolašinske prema Crvenom selu, Kolašinska, Krušedolska, Bjelovarska od Sivačkog puta prema Batinskoj, Fočanska, Sivački put, Radnička, Ivana Sarića, Braće Milašin, deo Raške i deo Baranjske od Fočanske prema Batinskoj, Batinska od Franje Kluza do Baranjske i u naselju Crveno selo. Od 10.45 do 12.45 časova struje neće biti na Karađorđevom putu između ulica Travničke i Čikoš Bele, u Požarevačkoj, u Praškoj između Karađorđevog puta i Svetozara Miletića, na početku Čikoš Bele do br. 15 i 18, Sovonja Bertalana.

Od 9 do 14 časova struje neće biti u Donjem Tavankutu u ulicama Ivana Sarića, 26. i 27. nova, u delu Matka Vukovića, u ulicama Ive Lola Ribara, Rade Končara, Zmaj Jovinoj, Nikole Tesle, Jovana Mikića, Žarka Zrenjanina, Braće Radić, na početku Marka Oreškovića i 24. nove do 27. nove, Mije Mandića, kao I u Jugoslovenskoj ulici.