INFOBLOK 29.12.2022.

Sumirajući godinu koja je na izmaku, iz Saveza samostalnih sindikata grada Subotice navode da je bila izuzetno teška, te da očekivanja da će nakon kovida doći do stabilizacije kada reč o inflaciji, većeg priliva kapitala, radnih mesta i povećanje zarada, ipak nisu ispunjena.

U Hotel “Prezident” juče su se sastali predstavnici Udruženja ugostitelja Subotice i pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević, kako bi razgovarali o problemima u ovoj oblasti, te načinima rešavanja i merama podrške Pokrajisnkog sekretarijata za privredu i turizam.

Pripadnici Radne grupe MUP-a Srbije za sprečavanje iregularnih migracija i krijumčarenja ljudi, upali su danas u prihvatni kamp za migrante u okolini Subotice gde su zaktekli 109 migrnata od kojih 25 bezbednosno interesantnih lica.

U Medija centru Gradske kuće priređen je tradicionalni novogodišnji prijem za novinare, kamermane, urednike i direktore medijskih kuća.

Mali fudbal sve je popularniji.Subotički klub Spartak ostvario je zapažen rezultat u prvom delu sezone u okviru takmičenja druge savezne lige Srbije.