INFOBLOK 17.11.2022

U Plavoj sali Gradske kuće danas je održan sastanak predstavnika Kancelarije za mlade, lokalne samouprave i predstavnika Omladinskog centra “OPENS”. Tema sastanka bila je izgradnja novog Omladinskog centra u Subotici, za čiju realizaciju je Vlada Republike Srbije iz budžeta izdvojila 22 miliona dinara.

OŠ “Matko Vuković”, jedna je od 30 škola u Srbiji koje učestvuju u projektu UNICEF-a pod nazivom „Premošćivanje digitalnog jaza u Srbiji za najugroženiju decu”. Zahvaljujući ovom projektu opremljena je digitalna školska biblioteka.

Povodom Svetskog dana dijabetesa juče je u prostorijama Očnog centra Kuće zdravlja održana akcija besplatnih pregleda očnog dna sugrađanima koji boluju od dijabetesa.

Tek negde oko 1% dece u našem gradu do sada je primilo vakcinu protiv HPV-a. Ova vakcina je besplatna i namenjena deci uzrasta od 9-19 godina.

Posle poraza u prethodnom kolu došlo je do smene trenera u ženskom odbojkaškom klubu Spartak. Na mesto Predraga Zucovića, došao je Saša Nedeljković koji je svoju trenersku karijeru upravo počeo na klupi ovog kluba.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime