Igračice Spartaka domaći šampionat završile pobedom

Igračice ženskog fudbalskog kluba Spartak domaći šampionat završile su pobedom,samim tim osvojena je nova šampionska titula.Pred početak utakmice protiv Niškog Mašinca devojkama Spartaka i stručnom štabu uručene su medalje i pehar novom, starom šampionu. Bilo je veliko zadovoljstvo videti kako su igračice Spartaka bile nasmejane jer samo one znaju koliko su truda uložile i na kraju zasluženo podigle pehar. Tomislav Karadžić počasni predsednik Fudbalskog saveza Srbije kapitenu Violeti Slović predao je šampionski pehar. Gradonačelnik grada Bogdan Laban imao je tu čast da uruči medalje devojkama Spartaka.

Još jedna uspešna sezona za ženski klub Spartak, po rečima igračica, ovakvi trenuci ostaju za ceo život. Svaka od ovih devojaka na terenu je dala svoj maksimum što se na kraju i te kako isplatilo. Tomislav Karadžić nije krio zadovoljstvo što je lično čestitato igračicama na još jednoj šampionskoj tituli.

Nakon svečanog dela odigrala se utakmica između Spartaka i Niškog Mašinca ,domaće igračice pobedile su rezultatom četiri-nula,viđena je i te kako zanimljiva utakmica i ako bez rezultatskog značaja.Posle 11 minuta igre igračica Rosa De Kosta dovodi Spartak do jedan nula.Do odlaska na odmor igračica Tijana Filipović dva puta je zatresla mrežu Niške ekipe.Tačku na ovaj meč postavila je igračica Denda. Do kraja meča imale su igračice Spartaka još nekoliko šansi da postignu gol ali mreža Mašinca se nije zatresla.

Za devojke Spartaka sezona još nije završena, očekuje ih utakmica finala kupa Srbije protiv Crvene Zvezde.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime