Igor Žakić u stručnom štabu odbojkaške reprezentacije Srbije

Seniorska muška odbojkaška reprezentacija Srbije nalazi se na Palama, gde „brusi“ formu za kvalifikacioni turnir za odlazak na Olimpijske igre u Tokiju, koji će se, od 9. do 11. avgusta, odigrati u Bariju.

Među članovima stručnog štaba, na čijem čelu je naš nekadašnji proslavljeni odbojkaš Nikola Grbić, nalazi se i prvi trener Muškog odbojkaškog kluba „Spartak“ Igor Žakić.

Pošto će na predstojećem turniru u Italiji samo pobednik grupe uspeti da „overi vizu“ za odlazak u Japan, našu najbolju odbojkašku selekciju očekuje ozbiljan rad, a, pored domaćina, protivnici će im biti još i reprezentacije Australije i Kameruna.

Na mestu prvog trenera odbojkaša „Spartaka“ Igor Žakić nalazi se već četiri godine, a navijače subotičkog superligaša sigurno će obradovati informacija da će i u novoj takmičarskoj sezoni ovaj mladi i ambiciozni stručnjak i dalje ostati veran plavo-beloj boji.

Ni kostur ekipe neće se bitnije menjati, ali ostaje žal što odbojkaši „Spartaka“, i pored izuzetno uspešnih rezultata u domaćem „elitnom“ šampionatu, zbog nedostatka finansijskih sredstava, neće biti u prilici da se okušaju i na međunarodnoj sceni.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime