Igor Žakić posle obaveza u reprezntaciji i slavlja povodom osvajanja Evropskog zlata našao je vremena da bude gost naše televizije

Prvi trener muškog odbojkaškog kluba Spartak Igor Žakić posle obaveza u reprezntaciji i slavlja povodom osvajanja Evropskog zlata našao je vremena da bude gost naše televizije. I ako je prošlo tri dana od finalnog meča još uvek se priča o uspehu naše odbojkaške reprezentacije.

Tokom trajanja šampionata,Srbija je bila ta koja je iz utakmicu u utakmicu delovala na terenu kao velika porodica a samim tim došlo je do rezultata.I ako su odbojkaši Srbije put Evropskog prvenstva otišli nezapaženo ali zato su vratili kao heroji planete.Po dolasku u Srbiju sami igrači Srbije izjavili su i ako su tokom leta imali dosta ovazena u sportskim halama ,ni jednog trenutka nisu zažalili.Trud i rad kako samih momaka tako i stručnog štaba isplatio se osvajanjem zlatne medalje.Biti sa ovom ekipom kao i sam doček našeg naroda Žakić ističe da to treba doživeti ,jer teško je prepričati.

Sigurni smo da će ova medalja dodatno uticati na našeg trenera koji zajedno sa svojim pomoćnicima i igračima Spartaka počinje boru u okviru super lige.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime