Humanitarni koncert za Leonu i Milu

Amaterski hor „Subotičke frajle“, u saradnji sa Udruženjem građana „Subotička alternativa“, u nedelju, 14. novembra, u „Dečijem pozorištu“, sa početkom u 17 časova, organizovaće humanitarni koncert za Leonu i Milu.

Na ulazu u „Dečije pozorište“ biće postavljena kutija, u koju će posetioci, shodno svojim mogućnostima, moći da prilože novčana sredstva, koja će, u potpunosti, biti usmerena za lečenje naše dve male sugrađanke.

Na pomenutom humanitarnom koncertu, za koji će ulaz biti besplatan, pored „Subotičkih frajli“, učestvovaće još i: kulturno umetnička društva „Bratstvo“ i „Aleksandrovo“, vokalno-instrumentalni sastav „Veselice“, vokalni solista Aleksandar Toković i mlada violončelistkinja Majda Tumbas.

Velike zasluge za organizovanje koncerta za Leonu i Milu pripadaju i rukovodiocima Gerontološkog kluba „Centar 2“, koji članicama „Subotičkih frajli“ omogućavaju da vežbaju u njihovim prostorijama, dok im je Mesna zajednica „Lovćenac“, specijalno za ovu priliku, ustupila crnogorsku narodnu nošnju, koju nisu mogle da nađu u Subotici.

Organizatori koncerta za Leonu i Milu nadaju se da će Subotičani, u nedelju, još jedanput, pokazati svoju humanost na delu i da će prikupljena sredstva opet vratiti osmehe na lica dve male devojčice.