Humanitarna akcija „Pomoć višečlanim porodicama na KiM“

U sklopu višemesečne humanitarne akcije pod nazivom “Pomoć višečlanim porodicama na KiM”, koju sprovodi HO “Svi za Kosmet”, u subotu, od 17h u pabu “Liverpul”, u ulici Petra Drapšina 10, biće organizovan humanitarni turnir u stonom fudbalu. Svi oni koji ne žele da učestvuju u turniru, a imaju želju da pomognu višečlanim porodicama u južnoj srpskoj pokrajini, svoj prilog će moći da ostave u donatorske kutije. Zahvaljujući ovoj akciji brojne višečlane porodice na KiM dobile su pomoć koja im je bila neophodna.

Ekipe su se već prijavile za učešće, ali svi oni koji to nisu uradili, a imaju želju da učestvuju moći će da se prijave na licu mesta. Ekipe su dvočlane, a kotizacija po učesniku iznosi 300 dinara. Za prva tri mesta obezbeđene su i nagrade.

Iz HO “Svi za Kosmet” podsećaju da na Kosovu ima mnogo višečlanih porodica kojima je pomoć neophodna. Članovi organizacije često odlaze na KiM u veliku akciju podele pomoći, a poslednja je održana letos kada je 11 porodica dobilo pomoć u vidu šporeta, frižidera, kreveta, ormana i slično. Krajem maja u Velikoj većnici održan je humanitarni koncert pod nazivom “Pesmom za Kosmet”, a zahvaljujući prilozima građana, kao i prihodu od prodatih ulaznica dve porodice dobile su pomoć.

Osmesi na licima dece i porodica kojima je pomoć pružena dovoljan su motiv da Subotičani u subotu u što većem broju dođu u pab “Liverpul” na patiju stonog fudbala, te na taj način pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime