HK Spartak U8 i U10 selekcije nastupile na turniru u Budimpesti

Prethodnog vikenda, takmičarske selekcije HK Spartak U8 i U10 su nastupile na turniru u Budimpesti, i zabeležili su zaista lepe sportske rezultate.
 
Selekcija U10 je nastupala u subotu 08/04 i zabeležili su polovičan uspeh, sa 2 pobede i sa 2 poraza, zauzeli su solidno 3.mesto u ukupnom plasmanu na turniru. Zbog prevelike gužve u saobraćaju i nesreće na autoputu u odlasku za Budimpeštu, naša ekipa je bukvalno iz automobila izašla na led i to je dodatno uticalo na malo slabije izdanje ove talentovane generacije.
 
Sastav: Konakov Novak, Janković Ognjen, Pećerić Slaven, Nimčević Nemanja, Kuntić David, Nađ Mateja, Temunović Vanja, Bem Karlo, Gladić Petra, Rac Sabo Hanna, Penava Ognjen i Prčić David. Trener: Brestovac Uroš.
 
 
Ekipa U8 je svoj turnir odigrala u nedelju 09/04, takođe u Budimpešti, i oni su na sve četiri utakmice izašli kao pobednici, što je u konačnom plasmanu rezultiralo sa 1.mestom i osvojenim turnirom. Ova ekipa je odigrala zaista fantastičan turnir na svim utakmicama, veoma disciplinovano, požrtvovano i borbeno, što je bilo ključno za njih same kao ekipu da se izdignu iznad svih „poteškoća“ i da dokažu još jednom i sami sebi i svima da je pokrivanje klizališta u Subotici i produžavanje sezone leda u našem gradu zaista potreba sa osnovom, čemu cela sportska zajednica našeg grada treba da teži.
 
Sastav: Vojnić Nemanja, Benčić Mihajlo, Brestovac Relja, Milodanović Filip, Gubičak Leon, Kujunčić Nikola, Nimčević Andrej, Popov Novak, Anđelković Luka i Sabo Rac Emil. Trener: Brestovac Uroš.
 
 
Sledeći vikend su Uskršnji praznici, a već posle toga kreću nastupi selekcija U12 i seniora HK Spartak u Prvenstvu Srbije, sezona 2017, u InLine hokeju (hokej na rolerima), koji će se igrati po turnirskom principu, u toku aprila, maja i juna ove godine, a u kojem će učestvovati po 6 odnosno 7 klubova.