GrO SNS- Odlučnost, hrabrost i odgovornost za rešavanje pitanja КiM – ima samo Aleksandar Vučić!

Gradski odbor Srpske napredne stranke Subotica daje apsolutnu podršku politici predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, a njegovo

povlačenje sa mesta predsednika bilo bi pogubno i sa nesagledivim posledicama za našu državu i rešavanje pitanja od najvećeg nacionalnog i državnog značaja – pitanje Кosova i Metohije, stoji u saopštenju za javnost ove političke partije.

Pritisci na Srbiju sve su jači, a Aleksandar Vučić jedini je koji može da se izbori za rešenje u najboljem interesu srpskog naroda i srpske države.

Dani koji su pred nama su sve teži, ali predaja nikada nije bila opcija, niti će biti, sve dok je na čelu Srbije Aleksandar Vučić!

Кosovo i Metohija danas se brani odlučnošću da se sačuva naša kolevka i naš identitet, odgovornošću da se sačuvaju životi našeg naroda na Кosovu i Metohiji i hrabrošću da se istina i stav kaže svima u lice!

Više nego ikada neophodno nam je jedinstvo i stabilnost, i jedinstven stav svih političkih činilaca, bez obzira na politička opredeljenja, a sve u službi svoje države i građana. Branimo najveći nacionalni interes, branimo kuću iz koje smo svi potekli – branimo naše Кosovo i Metohiju.

Srpska napredna stranka i Srbija na čijem čelu ne bi bio Aleksandar Vučić – nezamislivo je stanje koje bi izazvalo katastrofu sa nesagledivim

posledicama po državu i narod Srbije.

Gradski odbor Subotica svim srcem je uz predsednika –Živeo Aleksandar Vučić, živela Srbija!!!