Grebani asfalt za više ulica u MZ „Makova sedmica“

U toku su radovi na posipanju grebanog asfalta u dužini od oko 4 km u više ulica na teritoriji mesne zajednice „Makova sedmica“. Iz ove mesne zajednice najavljuju i renoviranje postojećeg i izgradnju novog igrališta za decu.

U toklu su radovi na posipanju grebanog asfalta u ulici Jelene Ćetković u celoj dužini, dok je u Celjskoj ulici već posut grebani asfalt. I dok su pojedini meštani zadovoljni ističući da je sada manje prašine, rupa i bara ima i onih koji su nezadovoljni što njihova ulica dobija grebani asfalt.

Više ulica na teritoriji mz „Makova sedmica“ biće posuto grebanim asfaltom kako bi se meštanima olakšalo kretanje i sanirali problemi koji se javljaju pojavom rupa, ističu u mesnoj zajednici. Ukupna dužina ulica koje će u narednom periodu dobiti grebani asfalt je oko 4 km.

Iz rukovodstva mesne zajednice najavljuju da će do kraja godine biti obnovljeno igralište ispred Ambulante. Ovo igralište biće opasano ogradom i odbojnicima zbog bezbednosti dece. Za narednu godinu u planu je izgradnja potpuno novog igrališta za malu decu u dvorištu mesne zajednice, a kako ističu nadležni ovo igralište biće pod nadzornim kamerama.