Gradonačelnik obišao rekonstruisanu Letnju pozornicu i Termalni bazen

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban obišao je rekonstruisanu Letnju pozornicu i Termalni bazen na Paliću, i tom prilikom izjavio da je u Palić uloženo preko milion evra u prethodnih godinu dana. On je dodao da će investiranje u Palić, nastavak izgradnje Y kraka i Narodnog pozorišta, kao i otvaranje novih radnih mesta, ostati prioriteti u radu lokalne samouprave.

U proteklih nekolikio meseci intenzivno se radilo na rekonstrukciji Termalnog bazena, koji je u funkciji od 24. juna, kao i na rekonstrukciji Letnje pozornice. Novac za rekonstrukciju bazena i Letnje pozornice obezbeđen je po konkursu Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija. Investicija na Termalnom bazenu u ovom trenutku iznosi oko 12 miliona dinara, dok je u rekonstrukciju Letnje pozornice uloženo 10 miliona dinara.

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban istakao je da se vide konkretni rezultati rada lokalne samouprave, iako se nisu bavili marketingom. Podsetio je da je u Palić uloženo preko milion evra za godinu dana, i to zahvaljujući Vladi R. Srbije, kao i Pokrajinskoj vladi.

Na kraju posete gradonačelnik je poručio da Grad ove godine ima stabilne prihode, za razliku od prethodne, ali je dodao da se o svakom potrošenom dinaru vodi računa.