Godišnja skupština Karate kluba „Spartak-Enpi“

Povodom završetka jedne, izuzetno uspešne, takmičarske sezone, Karate klub „Spartak-Enpi“, u svečanoj sali gimnazije „Svetozar Marković“, održao je Godišnju skupštinu kluba, koja je upriličena i povodom 20. godišnjice postojanja i uspešnog rada ovog sportskog kolektiva.

Uz prisustvo velikog broja sadašnjih i nekadašnjih članova, podnet je izveštaj o radu u 2019. godini i nagrađeni su najuspešniji pojedinci, a dodeljene su i diplome za učenička i majstorska karate zvanja.

U godini koja je na izmaku predstavnici Karate kluba „Spartak-Enpi“ učestvovali su na svim važnijim takmičenjima u zemlji, a imali su izuzetno uspešan nastup i na: Svetskom prvenstvu u Češkoj, na šampionatu Evrope u Crnoj Gori, kao i na Prvenstvu Srbije u okviru Srpske karate federacije, čiji domaćin je bio Kruševac.

U znak zahvalnosti, na ovogodišnjoj Godišnjoj skupštini Karate kluba „Spartak-Enpi“, posebnim priznanjem nagrađena je i Radio televizija „Yu eco“, koja godinama redovno prati rad i izveštava o svim rezultatima ovog subotičkog sportskog kolektiva, a nagradu je primila urednica sportske redakcije naše medijske kuće Danijela Pinter.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime