Gerotološki centar i Univereksport potpisali sporazum o saradnji

U gerontološkom klubu „Kertvatoš“, potpisan je sporazum o saradnji između Gerontološkog centra i Univereksporta, čime je zvačnio započeo projekat pod nazivom „Ko voli Gerontološki centar- taj daruje“. Sporazumom su predviđene posebne pogodnosti za korisnike i zaposlene u Gerontološkom centru prilikom kupovine u Trgoprometovim prodavnicama.

Direktor Gerontološkog centra Nenad Ivanišević istakao je da je ovo primer kako svi treba da funkcionišu, odnosno da pomažu u okvirima sopstvenih mogućnosti.

Grupa Univereksport dugi niz godina ima razvijen program Bonus kartica putem kog nagrađuje stalne kupce. U saradnji sa Gerontološkim centrom napravljen je poseban program nagrađivanja u okviru projekta Bonus kartica, te će korisnici i zaposleni u Gerontološkom centru, kao i članovi gerontoloških klubova imati posebne pogodnosti prilikom svake kupovine u Trgoprometovim radnjama.

Potpisivanju sporazuma prisustvovao je i član GV zadužen za oblast socijalne zaštite i zdravstva Ilija Đukanović, koji je istakao da će Grad uvek podržati inicijative poput ove.

Direktor Gerontološkog centra Nenad Ivanišević pozvao je sve privredne subjekte da se uključe u projekat „Ko voli Gerontološki centar- taj daruje“, te da korisnicima službe „Otvorena zaštita“, članovima gerontoloških klubova , stanarima domova, kao i zaposlenima u Gerontološkom centru omoguće, u okviru svoje delatnosti, popuste na usluge koje pružaju ili na proizvode koje prodaju.