Fudbalski vikend je pred nama

Još jedan fudbalski vikend je pred nama ,na programu su utakmice šestog kola fudbalskog prvenstva Srbije. Fudbalski klub Spartak ove nedelje dočekuje tim Javora iz Ivanjice. Utakmica je na programu u nedelju 14 avgusta sa početkom u 19 časova na gradskom stadionu. Igrači Spartaka slobodno možemo reći više nego su ispunili očekivanja na početku novog fudbalskog šampionata.

Fudbaleri Spartaka trenutno dele poziciju od petog do osmog mesta, dok su gosti iz Ivanjice trenutno na četvrtom mestu. Kao što smo i ranije govorili iz kola u kola sve je zanimljivije na fudbalskim terenima.

Sve ekipe koje se takmiče očukuju i veću posećenost na tribinama što bi dodatno uticalo na same igrače a možda i bolji fudbal.

Ekipa Javora uvek je neugodan rival bez obzira koje protivnik na terenu. Za gostujuću ekipu nastupa dobro poznato ime u subotičkoj javnosti fudbaler Milan Marčić koji sa nestrpljenjem očekuje da istrči na gradski stadion ali ovoga puta u dresu druge ekipe.

Fudbaleri ekipe TSC iz Bačke Topole gostuju u Kruševcu ekipi Napretka.Ekipa Žarka Lazetića posle poraza na svom terenu nada se bodovima u Kruševcu.

Subotički sportski kolektivi poput košarke i rukometa počeli su sa priprema za novu sezone,od naredne nedelje i naše odbojkaške ekipe ulaze u salu kako bi počeli sa svojim obavezama.