Fudbaleri Spartaka, i zvanično, na međunarodnoj sceni

Fudbaleri Spartaka, i zvanično, na međunarodnoj sceni

Posle osam godina, fudbaleri Spartaka ponovo će igrati kvalifikacije za Ligu Evope. U finalu Kupa Srbije, koje je odigrano u Surdulici, beogradski Partizan pobedio je Mladost iz Lučana sa 2:1 i uspeo je da odbrani prošlogodišnji naslov pobednika u najmasovijem domaćem takmičenju. Zahvaljujući tome, i fudbaleri Spartaka, kao četvrtoplasirani tim u Superligi ponovo će se naći na međunarodnoj sceni.

Kada su plavi golubovi poslednji put igrali kvalifikacije za Ligu Evrope, kao i sada, tim plavih golubova predvodio je iskusni kapiten Vladimir Torbica. Na veliku radost navijača, on je, kao što je i obećao, i zvanično, produžio ugovor sa subotičkim superligašem na još jednu godinu.

Iako će fudbaleri Spartaka igrati Ligu Evrope, kako stvari trenutno stoje, male su šanse da će Subotičani imati priliku da na Gradskom stadionu, koji je prilično dotrajao i naazi se u dosta lošem stanju, isprate taj evropski meč. Međutim, svi se potajno nadaju da će se, u naredna dva meseca, koliko je preostalo do tih kvalifikacija, na radost svih simpatizera plavo-bele boje, možda, nešto promeniti.