Fudbaleri „Spartaka“ i „Rada“ otvaraju novu prvenstvenu sezonu u Subotici

Utakmica prvog kola Super lige između fudbalera „Spartaka“ i beogradskog „Rada“ odigraće se sutra, na Gradskom stadionu, sa početkom u 18 časova.

U taj duel „plavi golubovi“, pod dirigentskom palicom šefa stručnog štaba Vladimira Gaćinovića, ulaze spremno i sa znatno podmlađenim timom, koji želi da novu sezonu otvori pred što većim brojem navijača.

Priliku da, i zvanično, debituje u plavo-belom dresu imaće i 23 godišnji napadač Nikola Srećković, koji je na sever Bačke došao iz novosadske „Vojvodine“, a na pripremnim utakmicama na Zlatiboru već je skrenuo na sebe pažnju efektnim pogotcima.

U novoj takmičarskoj sezoni, kao kapiten, fudbalere „Spartaka“ predvodiće Stefan Milošević, koji izuzetno pozitivno ocenjuje rad svojih klupskih saigrača u proteklom pripremnom periodu.

Iako će Subotičani, i ove godine, imati ubedljivo najmlađi tim u domaćem fudbalskom „elitnom društvu“, nadaju se da će, upravo, ta mladost željna dokazivanja odvesti „Plave golubove“ u gornji deo tabele, gde bi oni i želeli da dočekaju završetak šampionata.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime