Fudbaleri Spartaka protiv Zemuna ciljaju prve prolećne bodove

Fudbaleri Spartaka protiv Zemuna ciljaju prve prolećne bodove

Nakon tri vezana poraza, fudbalere Spartaka već sutra, na Gradskom stadionu, očekuje utakmica 26. kola prvenstva Superlige protiv ekipe Zemuna.

Plavi golubovi u taj duel, od kojeg mnogo očekuju, ulaze pod imperativom pobede. Sa druge strane, i dvanaestoplasiranim gostima svaki bod je izuzetno važan, pogotovo što su u prošlom kolu izgubili, pred svojim navijačima, od ivanjičkog Javora sa 2:0.

Izjava – Ognjen Đuričin, igrač FK Spartak

U prvom delu šampionata fudbaleri Spartaka izborili su u Zemunu remi od 1:1, a sutra, u 15 časova, priželjkuju pomoć svojih vernih navijača da „uknjiže“ prve prolećne bodove, pogotovo što će ulaz na Gradski stadion biti besplatan za sve posetioce.

1 komentar

  1. „Само најбољим радом сваког од нас у својој струци разоткриће се туђи лош рад. Lepo ali jalovo. Misliš li ti veseli Stracimire da su moja deca, odlični studenti prestižmnih beogradskih, državnih, fakulteta otišla odavde u beli svet iz obesti i dosade. Da više vole da se sa svojima dopisuju preko mejla i viđaju preko skajpa nego da rade i žive u svom gradu? Ajde bre Stracimire mani me tih parola i floskula kada i sam znaš da ovde ko nešto zna i redi u struci nema nikakvu perspektivu jer su ključna mesta zaposeli poltroni, partijski diletanti i polupismeni gmizavci koji su se na ovaj ili onaj način domogli neke diploma a partija im je omogućila da budu neko i nešto, što oni naravno moraju da odrade na ovaj ili onaj način. I nije to karakteristika samo naprednjaka već i svih pre njih, a u takvom okruženju gde se ni na radno mesto čistačice ne možeš zaposliti bez partijske knjižice naša deca, koliko god da su stručna, nemaju šta da traže. Pogledaj samo veseli Stracimire ko je u Gradskom veću zadužen za resor kulture, dečko koji verovatno ni dan danas nije u stanju da nabroji svegradske ustanove kulture. Ko je direktor Doma kulture, ko Turističke organizacije ko vedri i blači Čačkom? A ti nam ovde prosipaš floskule i palamuđenja koja možda mogu da fasciniraju nekoga ko u životu nije dobacio dalje od Crvenkape i Tri praseta.

Komentari su zatvoreni