Fudbaleri Spartaka proslavili završetak ovogodišnje sezone u Super ligi

Kao i svake godine, zajedničkim svečanim ručkom, koji je organizovan na Kelebiji, fudbaleri Spartaka, proslavili su završetak ovogodišnje takmičarske sezone u Super ligi.

Za razliku od prošle sezone kada su, gotovo do poslednjeg momenta, vodili žestoku borbu za opstanak u elitnom društvu, ove godine plavi golubovi našli su se na čelu timova, koji su se takmičili u plej-autu.

Generalni je zaključak da je upravo završena sezona bila izuzetno uspešna i da se subotički superligaš može pohvaliti da u svojim redovima, pored brojnih mladih reprezentativaca Srbije, ima i Ognjena Mudrinskog, koji se na rang listi najboljih strelaca našao na trećoj poziciji.

Uprkos brojnim pohvalama i zapaženim rezultatima, na veliko iznenađenje mnogih, saradnja između Fudbalskog kluba Spartak i ruskog trenera Andreja Černišova, koji je punih osamnaest meseci proveo na čelu plavih golubova, ubuduće neće biti nastavljena.

To znači da od, juče, Andrej Černišov, njegov prvi pomoćnik Miloš Kruščić i iskusni trener golmana Rajko Terzić, nisu više članovi stručnog štaba subotičkog superligaša.

Potraga za novim prvim čovekom struke uveliko je u toku, a, iako iz Fudbalskog kluba Spartak nismo dobili nikakvo zvanično saopštenje, prema navodima današnjeg Sportskog žurnala,, kao jedan od mogućih kandidata spominje se 40. godišnji trener iz Beograda, Milan Obradović.