Fudbaleri „Spartaka“ priželjkuju pobedu protiv „Kolrejna“

Fudbaleri „Spartaka“ priželjkuju pobedu protiv „Kolrejna“

Protekla četiri dana fudbaleri Spartaka“ marljivo su trenirali za revanš prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv predstavnika Severne Irske, ekipe „Kolrejna“.

Pauzu između dva meča plavi golubovi iskoristili su i da dobro izanaliziraju greške, koje su ih koštale pobede u premijernoj utakmici.

Svi u klubu svesni su činjenice da im u revanšu neće biti ni malo lako i da im samo pobeda može omogućiti plasman u narednu rundu ovog takmičenja, gde bi im protivnik  bila „Slavija“ iz Praga.

Iako je „Kolrejn“, koji u ovom momentu ima rezultat koji ih vodi dalje, poluamaterska ekipa i, kako se moglo videti u premijernom susretu, odlikuje ga dobar defanzivni blok, ali i retki napadi na gol protivnika, kao i jaka disciplina i fanatična borbenost svih igrača.

Bez obzira na sve to, mladi i poletni plavi golubovi, ipak, važe za favorita u sutrašnjem okršaju, pa, ako se bude ispoštovao dogovor iz svlačionice, plasman Subotičana u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope ne bi trebao da dođe u pitanje.