Fudbaleri Spartaka pobedili Borac iz Banjaluke sa 2:1

Fudbaleri Spartaka polako, ali sigurno, privode kraju dvonedeljne visinske pripreme na Zlatiboru.

U sklopu tog trenažnog procsa plavi golubovi, juče, su odigrali još jednu prijateljsku utkmicu, a protivnik im je, ovaj put, bio Borac iz Banjaluke, koji se takmiči u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Posle dobre igre, Subotičani su trtjumfovali sa 2:1, a golove za njih postigli su: Milivoj Krmar i Mile Savković.

Do završetka priprema na Zlatiboru, fudbaleri Spartaka, sutra će, odigrati kontrolni meč protiv beogradskog Rada, a povratak u Suboticu planiran je za nedelju, 9. jul, dok će nastavak priprema na Gradskom stadionu uslediti u sredu, 12. jula

Matija Brajkov, devetogodišnji teniser Spartaka, osvojio Trofej Beograda

Devetogodišnji teniseri Spartaka ostvarili su zapažene rezultate na jubilarnom, desetom po redu, turniru, koji je pod nazivom Trofej Beograda, organizovan u našem glavnom gradu.

Izuzetno perspektivan Subotičanin Matija Brajkov našao se na pobedničkom postolju, a Lani Virc, u žestokoj konkurenciji, za dlaku je izmakla medalja, ali je ona zadržala plasman među prve dve teniserke Srbije za uzrast do devet godina.

Zahvaljujući osvojenom prvom mestu, Matija Brajkov sredinom septembra, učestvovaće na Čempions bovlu u Umagu, a sledeće godine nastupiće i na Smrikva bolu u Puli, dok Lanu Virc očekuje tradicionalni međunarodni turnir u Šidu.