Fudbaleri Spartaka na 41 stepen Celzijusovih, u nedelju, dočekuju Partizan

Predstojećeg vikenda u središtu pažnje ovdašnjih ljubitelja sporta, svakako, će biti utakmica trećeg kola prvenstva Super lige između fudbalera Spartaka i Partizana.

Taj derbi između, trenutno, drugoplasiranih plavih golubova i aktuelnog državnog prvaka, beogradskih crno-belih, odigraće se u nedelju, 6. avgusta, na Gradskom stadionu, sa početkom u 18 časova.

Nakon maksimalnog učinka u prva dva kola novog šampionata, oba tima imaju pobedničke ambicije na ovom meču., za koji vlada izuzetno veliko interesovanje.

Mladi tim Subotičana, predvođen ubojitim napadačkim tandemom: Nemanja Nikolić – Đorđe Ivanović i Mile Savković, željan je novog dokazivanja, a igrači parnog valjka hoće da poprave utisak pred svojim navijačima posle neuspeha u kvalifikacijama za Ligu šampiona, pa publika koja će uživo ispratiti ovaj duel može da očekuje zanimljivu i, do samog kraja, rezultatski neizvesnu fudbalsku predstavu.

 

Za nedelju, 6. avgust, meteorolozi prognoziraju ekstremno visoke temperature i preko 41 stepena Celzijusovih, pa Uprava Fudbalskog kluba Spartak apeluje na građane da obrate pažnju na trenutne ekstremne meteo uslove i da, pri tome, imaju u vidu da je meč između fudbalera Spartaka i Partizana proglašen utakmicom visokog rizika, što znači da će se na svakom ulazu na Gradski stadion sprovoditi rigorozne mere obezbeđenja, pa neće biti dozvoljeno unošenje kišobrana sa šiljcima i biće zabranjeno unošenje plastičnih flaša, ali gledaoci mogu sa sobom da ponesu plastične čase i košobrane, koji nemaju šiljak, i koji će im poslužiti kao suncobrani.