Fudbaleri „Bačke 1901“ slavili su sa 2:0 protiv „Bačke“ iz Pačira

Fudbaleri „Bačke 1901“ slavili su sa 2:0 protiv „Bačke“ iz Pačira

Fudbaleri „Bačke 1901“, predvođeni novim šefom stručnog štaba Željkom Račićem, marljivo se pripremaju, na terenu kraj somborske kapije, za novu prvenstvenu sezonu u Srpskoj ligi – grupa „Vojvodina“, čiji start je zakazan za 18. avgust.

U dosadašnjem toku pripremnog perioda subotički crveno-beli odigrali su tri prijateljske utakmice, u kojima su prikazali zadovoljavajuću igru i ostvarili su pozitivan rezultat.

Pošto je ovogodišnji letnji prelazni rok uveliko u toku, u Fudbalskom klubu „Bačka 1901“ još uvek nisu kompletirali ekipu, a jedan od najboljih igrača iz prošle, izuzetno turbulentne sezone, Dejan Tumbas, zbog povrede, i dalje, se nalazi van trenažnog procesa, ali se njegov povratak na teren očekuje za nekoliko dana.

Mladi fudbaleri subotičkog srpskoligaša, juče, su, na svom terenu, odigrali prijateljsku utakmicu protiv „Bačke“ iz Pačira, koja se, pod stručnim vođstvom trenera Radivoja Ganje Đurovića, takmiči u Vojvođanskoj ligi – grupa „Sever“.

Posle bolje i ofranzivnije igre, domaći crveno-beli, golovima: Srđana Orčića i Strahinje Lukića, slavili su sa 2:0, a u subotu, u 17 časova, fudbaleri „Bačke“ odigraće još jedan trening meč pred svojim navijačima, u kojem će im protivnik biti „Seol“ iz Segedina.