Fudbaleri „Bačke 1901“ „punom paarom“ pripremaju se za prolećni deo šampionata

Fudbaleri „Bačke 1901“, pod budnim okom šefa stručnog štaba Save Pavićevića, „punom parom“ pripremaju se za prolećni deo prvenstva u Srpskoj ligi – grupa „Vojvodina“, čiji start je zakazan za 8. mart.

Ceo trenažni proces ovdašnji „crveno-beli“ sprovešće u Subotici, gde će kombinovati rad na terenu kraj somborske kapije i u teretani.

Jesenji deo šampionata u Srpskoj ligi – grupa „Vojvodina“ fudbaleri „Bačke 1901“, sa 33 osvojena boda, u konkurenciji 16 ekipa, završili su na visokoj drugoj poziciju na tabeli, iza prvoplasiranog „Železničara“ iz Pančeva, koji ima osam bodova više od njih.

Bez obzira na to, Subotičani u drugi deo trke za bodove ulaze sa nepromenjenim ambicijama, a to je osvajanje šampionske titule i plasman u viši rang takmičenja.

U odnosu na izuzetno uspešnu jesenju polusezonu ekipa Fudbalskog kluba „Bačka 1901“ ostala je bez iskusnih igrača, kao što su Davor Rajkovača i Aleksandar Nosković, a u „crveno-beli“ tabor opet se vratio vrsni štoper Nemanja Bursać, dok će: Andrija Milić, Milan Lučić, Jovan Lazić i Luka Bijelović prvi deo priprema „odraditi“ u „Spartaku“.

I u stručnom štabu subotičkog srpskoligaša ima novina, pošto će Savi Pavićeviću i njegovom pomoćniku Dejanu Srdiću u radu pomagati novi trener golmana – Igor Sabo.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime