FK Backa 12052017

Iako predstoježeg vikenda,  ni fudbalerke, ni fudbaleri Spartaka svoje prvenstvene mečeve neće igrati u Subotici, ljubitelji najlepše sporedne stvari na svetu u našem gradu sportova imaće priliku da uživaju u komšijskom derbiju 26. kola šampionata Srpske lige – grupa Vojvodina između fudbalera Bačke 1901 i TSC-a iz Bačke Topole.

Pošto su obe ekipe obezbedile plasman u gornjem delu tabele, simpatizeri ova dva tima očekuju jednu pravu prvenstvenu, ali fer i korektnu utakmicu, sa puno nadigravanja, a nadaju se da ni golovi neće izostati.

 

Sutrašnja utakmica između mladih fudbalera Bačke 1901 i bačkotopolskog TSC-a odigraće se na Terenu kraj Somborske kapije, sa početkom u 16 časova i 30 minuta, a ulaz će biti slobodan.

Ovaj duel privlači veliku pažnju ne samo zbog samih aktera, već i zbog činjenice da je, pre tri dana, za novog trenera TSC-.a imenovan nekadašnji strateg fudbalera Spartaka, Petar Kurćubić, a sa tom promenom na čelu stručnog štaba Bačkotopolčani najavili su šampionske ambicije.

 

Prethodni članak
Sledeći članak