First minute ponude za letovanja – Grčka i dalje na prvom mestu

First minute ponude za letovanje aktuelne su još od novembra, a po rečima turističkih radnika najviše se prodaju aranžmani u Grčkoj, koji su ove sezone nešto skuplji. Interesovanja za ovaj vid putovanja ima, a mnogi će iskoristiti priliku da pogledaju ponude na Sajmu turizma koji počinje sutra u Beogradu.

Iako smo kalendarski još uvek daleko od leta, u ovom periodu godine aktuelne su first minute ponude za letovanja, na kojima se može prilično uštedeti zahvaljujući popustima za rane uplate i rezervacije. Pitali smo Subotičane da li i oni na ovaj način planiraju svoje letovanje.

Po rečima turističkih radnika, ponude su izašle još u novembru, a najpopularnija destinacija za letovanje i dalje je Grčka. Iako su cene aranžmana nešto skuplje u odnosu na prošlu sezonu, nisu uticale na interesovanje putnika. Kako navodi sagovornica, u zavisnosti od načina prevoza i smeštaja, kreću se od oko 250 evra po osobi.

Pored popusta i mogućnosti otplate na rate i do godinu dana, first minute ponude su dobra opcija zbog većeg izbora, pre svega smeštajnih objekata.