Festival horor filma na Paliću od petka do nedelje

U bioskopu Abazija na Paliću, od sutra do nedelje biće održan 6. po redu „Dead Lake Horror & Wine“ filmski festival. Ulaz na sve projekcije je besplatan.

Ovogodišnji festival biće otvoren u petak u 17.30h projekcijom filma „Igra strave“ reditelja Džejkoba Čejsa. Iste večeri, od 19:30 časova, biće prikazan i film argentinskog reditelja Pabla Paresa „Ja sam toksičan“ .

Drugog dana Festivala, u subotu, od 17 časova biće premijerno prikazan film „Posednik“reditelja  Brendona Kronemberga, sina čuvenog kralja body horora Dejvida Kronenberga. Nakon prve projekcije druge večeri, od 18:45 časova, uslediće kratki ispitni film druge godine filmske produkcije FDU „Ludnica subotnje večeri“ reditelja Gorana Nikolića.

Poslednja projekcija u subotu je premijera američkog filma „Sam“, reditelja Džonija Martina. Festival se nastavlja u nedelju od 15 časova programom „Dead Lake za mlade“ a biće prikazan film „Pinokio“ .

Od 17 časova na programu  je “Čistilište” , psihološki horor o zastrašujućoj terapiji koja se primenjuje na mladima u sanatorijumu.  U 19 časova biće prikazan kratki film u režiji Miroslava Lakobrije, rađen u ruskoj produkciji – „Krvave kokice“ .

Festival će zatvoriti film australijskog reditelja Marka Sevidža „Put pročišćenja“.

Prethodni članak
Sledeći članak