“Expo Real 2022”

Razvojna agencija Vojvodine i šest vojvođanskih gradova i opština među kojima je i Subotica predstavljaju se i ove godine na jednom od najznačajnijih svetskih sajmova nekretnina i investicija “Expo Real 2022” u Minhenu.

Na jednom od najznačajnijih svetskih sajmova nekretnina i investicija, Grad Subotica predstavlja se potencijalnim investitorima sa Industrijskom zonom Subotica, kao i idejnim rešenjem za bivšu kasarnu “Kosta Nađ”.

Vojvodina se godinama unazad predstavlja na sajmu u Minhenu, a prema rečima direktora Razvojne agencije Vojvodine,  Darka Bulješevića, tokom proteklih godina uspeli su da privuku 11 milijardi evra direktnih stranih investicija zahvaljujući kojima je stvoreno 100.000 radnih mesta.

“Expo real” je najveća poslovna platforma za sektor investicija i nekretnina u Evropi. Pored Subotice, na štandu Vojvodine predstavljaju se i Novi Sad, Sombor, Zrenjanin, Kikinda i Sremska Mitrovica.Delegaciju Vojvodine čine i predstavnici Slobodne zone Subotica, kao i Regionalne razvojne agencije Srem.

1 komentar

Komentari su zatvoreni