Englezi gosti hokejaša Spartaka

U utorak 17.01.2017. gosti u našem gradu i u HK Spartak je bila ekipa Oxford Univerziteta iz Engleske, koja je i ove godine, u sklopu svoje sportske promotivne turneje po Evropi odlučila da poseti naš klub, da odradi jedan zajednički trening sa našim selekcijama U8 i U10, kao i da odigra jedan prijateljski meč sa seniorima HK Spartak.

Trening je održan u terminu 17:00 – 18:00h, na kojem je bilo preko 40 mališana, zajedno sa svojim „standardnim“ trenerima, kao i sa gostima sa Oxford Uvinerziteta, koji su trenirali zajedno sa njima, prenosili deo svog iskustva i znanja, i generalno napravili odličnu uvertiru vred večernju utakmicu.

Seniori: HK SPARTAK – OXFORD UNIV. 3:5 (1:2 1:1 1:2)

Sastav HK Spartak: Vidaković Igor, Velašević Miloš, Vereš Vedran, Kolarić Aleksandar, Parker Alex, Gergelj Danijel, Peter Alen, Dulić Uglješa, Tolmači Branislav, Kojić Miloš, Pavlović Filip, Katančić Denis, Lošonci Adam, Tancoš Tamaš, Rackov Viktor, Okulić Slobodan, Cindel Norbert, Barašić Tomislav, Perušić Ivan i Nešić Mate. Treneri: Brestovac Uroš i Leclerc Jacqueline.

U jednoj lepoj i kvalitetnoj hokejaškoj predstavi koja je prošla u prijateljskom tonu, subotička publika je mogla da vidi i da uživa u pravoj sportskom meču, koji je obilovao sa šansama na obe strane, i u kojima je možda domaća ekipa bila za nijansu u prednosti. Na žalost, kako to obično biva, kazna je stigla u poslednjih 5-6 minuta utakmice, sa vezana dva pogotka u mreži Spartaka, a gosti iz Engleske su iskusno priveli utakmicu kraju i zasluženo slavili ukupnim rezultatom 5:3.