петак , 3 децембра 2021
Naslovna / Društvo / Energetski ugroženi kupci

Energetski ugroženi kupci

U našem gradu ima 433 lica sa statusom energetski ugroženog kupca električne energije i 2 lica sa statusom energetski ugroženog kupca prirodnog gasa.

Uslove o sticanju statusa energetski ugroženog kupca električne energije i prirodnog gasa reguliše Uredba o energetski ugroženom kupcu. Korisnici novčane socijalne pomoći i dečijeg dodatka dovoljno je da podnesu zahtev i prilože važeće rešenje o priznavanju prava na novčanu socijalnu pomoć ili dečiji dodatak i poslednji račun za električnu energiju ili prirodni gas. Za ostale korisnike se računa ukupan mesečni prihod domaćinstva.

Prošle godine u Subotici je podneto 537 zahteva za sticanje statusa energetski ugroženog kupca. Zahtevi se podnose u Uslužnom centru u prizemlju Gradske kuće ili u mesnim kancelarijama u prigradskim mesnim zajednicama. Rešenje o sticanju statusa energetski ugroženog kupca donosi Sekretarijat za društvene delatnosti Grada Subotice. Podnošenje zahteva je moguće tokom cele godine

Dodatne informacije u vezi sticanja ovog statusa je moguće dobiti svakog radnog dana od 7-15 časova na broj telefona: 626-885.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

“Invaliditet i sport”

Osobama sa invaliditetom koje se bave sportom najviše nedostaje finasijska podrška za bavljenje sportskim aktivnostima …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *