Subotičanka u finalu muzičkog takmičenja „Sanremo junior“

Trinaestogodišnja Subotičanka, Elena Bolvari, predstavljaće našu zemlju na prestižnom muzičkom takmičenju “Sanremo junior” u Italiji. Ovo je prvi put da će Srbija imati svog predstavnika na ovom takmičenju.
Ovo takmičenje održaće se od 1. do 4. maja, a po prvi put u čuvenoj dvorani “Ariston” nastupiće predstavnik Srbije i to naša sugrađanka, Elena Bolvari. Učenica OŠ “Ivan Milutinović” od malih nogu se bavi pevanjem, ali nikada nije išla u muzičku školu. Od pre dve godine Elena pohađa kurs modernog pevanja u Italijanskom kulturnom centru “Piazza Italia” i ovo joj je prvo takmičenje na kojem će učestvovati.
Ova devojčica poseduje veliki muzički talent, ovako je priču započela njena profesorka modernog pevanja, Dušica Vucelja i dodala da je učešće na takmičenju rezultat tog talenta, ali i svakodnevnog vežbanja.
Međunarodni festival muzike “Sanremo junior” spaja izvođače iz celog sveta. Iz IKC “Piazza Italia” kažu da su ponosni što će po prvi put neko iz Srbije nastupiti na ovom prestižnom takmičenju.
Elena Bolvari na festivalu „Sanremo junior” izvešće numeru “Aleluja” Leonarda Koena. Naša sugrađanka u finalu će se takmičiti sa još tridesetak učesnika iz celog sveta.