Ekipa Subotice pobednik je „City Games-a“

Ekipa Subotice pobednik je „City Games-a“

Ekipa Sportskog saveza Grada Subotice našla se na pobedničkom postolju na „City Games-u“, koji je, juče, održan na bazenu u Dudovoj šumi.

To je zanimljivo sportsko-rekreativno takmičenje, koje je izuzetno popularno širom Evrope i predstavlja nastavak nekada veoma omiljenih „Igara bez granica“.

Pored kapitena rvača „Spartaka“ Dejana Franjkovića, boje Subotice na „City Games-u“ branili su još i: Miloš Vucelić, Bojan Rašković, Nina Mastilović, Noemi Priboj, Milan Ivošević, dok su treneri bil: Srđan Dakić i Vladimir Dvornić.

Ekipa našeg grada, sasvim zasluženo, našla se na pobedničkom postolju, sa 38 bodova. Drugi je bio Sombor sa 31 bodom, Bečeju je pripao plasman na trećoj poziciji sa 21 bodom, dok je Inđija bila četvrta sa 2 boda.

Takmičenje na jučerašnjem „City Games-u“ odvijalo se u sedam zanimljivih sportskih disciplina, kao što su: „leteći vaterpolo“, „vodena alka“, „trka bačvi“, „spasavanje turistkinje“, „pršuta“, „vošarka“ i „veslo“, a Subotica, kao pobednik, obezbedila je plasman na polufinalni turnir, koji će se organizovati u Somboru.