Ekipa Sportskog saveza grada Subotice osvojila je treće mesto na finalnom turniru „City Games-a“

Ekipa Sportskog saveza grada Subotice, sa 37 bodova, osvojila je treće mesto na finalnom turniru „City Games-a“, koji je održan na Zlatiboru.

U konkurenciji šest najboljih ekipa iz naše zemlje, koje su takmičile u šest disciplina, prvo mesto ubedljivo je pripalo „Kragujevcu“, koji je sakupio 56 bodova, dok je Kikinda bila druga sa 47 bodova. Ekipe je sačinjavalo šest takmičara, od kojih su dve članice obavezno morale biti pripadnice lepšeg pola.

Zahvaljujući ovom trijumfu, Kragujevčani će predstavljati našu zemlju na međunarodnom turniru u Luksemburgu, na kojem će se okupiti predstavnici šesnaest zemalja sveta.

Uz odlično raspoloženje, fer plej i timski duh ovu zabavu za sve generacije nije uspela da pokvari ni kiša koja je padfala za vreme igara.

Cilj ovih igara , koje su deo evropksog projekta, je podsticanje timskog duha i ukazivanje na važnost bavljenja sportom. Ova manifestacija kroz zabavu i takmičarske discipline svako leto jača prijateljstva i veze među gradovima i državama koje se takmiče.