Državno prvenstvo Srbije u tenisu u obe konkurencije održava se na terenima tenis kluba Spartak

Tenis klub Spartak narednih dana biće u znaku tenisa.Na terenima kluba održava se ekipno prvenstvo države u konkurenciji seniora u obe konkurencije.S’obzirom da ekipa Spartaka kako u ženskoj tako i u muškoj konkurenciji brani prvo mesto, očekuje se da obe dođu do same završnice.U ponedeljak, trećeg avgusta, muška ekipa Spartaka svoj prvi meč igraće od deset časova sa pobednikom između Teniskog kluba Premium i ekipe Požarevca, dok seniorke u isto vreme igraju protiv sastava Fer Pleja iz Beograda.

Igrači i igračice domaćeg kluba spremne su da se pokažu u što boljem svetlu. Iako je ove godine konkurencija jača, sigurni smo da će takmičari Spartaka pre svega u prvi meč ući i te kako motivisana kako bi takmičenje počele na najbolji mogući način.Devojke Spartaka nastupaće u sastavu: Jana Bojović, Vanja Vidanović, Anđela Vidović ,Danijela Danilović, Anđela Skrobanja i Mila Mejić.

Po rečima trenera i naših ekipa i te kako postoji pritisak s’obzirom da treba opravdati prvo mesto,iako nimalo neće biti lako, jer sve ekipe koje učestvuju imaju isti motiv doći do titule. Muški tim Spartaka nastupaće u sledećem sastavu: Marko Milodanović, Matej Sabanov, Filip Stipić, Kristian Juhas, Adam Kovač, Lazar Miličević, Filip Mandović, Miloš Vuković, Ivan Sabanov i Petar Bašić Palković.

 

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime